Restoranti

Fiore Restaurant ofron nje kuzhine speciale tradicionale dhe italiane per te gjithe ata qe pelqej artin e vertete te shijes.

Stafi yne si mjeshtra te vertete te shijes, ofrojne sugjerimet me te mira per te shijuar nje dreke, nje darke te mrekullueshme ne shoqerine e vererave speciale.

Te vendosur shume afer jush ne cdo vend qe kerkohet cilesia Fiore eshte vendi juaj i relaksit dhe i shijes. Nje staf i perkushtuar per t’ju sherbyer cdo moment te dites.

Ekperienca qe prej vitit 1996 ne prodhimet e detit dhe ne pergatitjen e tyre e kane bere Fiore Restorant nje nga restorantet me te mira ne rajon per servirjen e frutave te detit.